HOOFDGERECHTEN

Spareribs 21,5
licht pittig gemarineerd met koolsalade en pittige knoflooksaus

Saté van de haas 19,5
2 spiesen, met satésaus, kroepoek, koolsalade en gefrituurde uitjes

Gegrilde flat iron steak 25
met pepersaus en een wafel van pastinaak

Parelhoenfilet 20
met een morille-roomsaus

Varkenshaas 21
gegratineerd met brie, geserveerd met spek en champignon-truffelsaus

Kalfswangen 23
langzaam gegaard, geserveerd met aardappelpreicrème en jus van appelstroop

Zalmfilet 23
met teriyakiglace en risotto van parelcouscous

Zeebaarsfilet 22,5
met krokant laagje van groene kruiden, geserveerd met geroosterde groenten en een beurre blanc

SPIJKERS KEUZE OF VIS V/D MARKT
wisselende gerechten, laat u verrassen!
Dagprijs

alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade

SALADES

Geitenkaas (V) 17,75
van de Klompenhoeve, bramen, walnoten en portstroop

Carpaccio 18,75
met pestomayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en rucola

Vis 19
met huisgerookte zalm, gamba’s, gamba-kroketjes en limoendressing

Kippendijen 18,5
met sappige kippendijen, Parmezaanse kaas, krokant gebakken spek en croutons

BURGERS

Spijkersburger 19
van de grill, met ui, gebakken spek, augurk en kaas

Mexican burger 19
met nacho’s, jalapeños, uienringen en guacamole met kaas +0,5

Vegaburger (V) 18,75
van Beyond Meat, gegratineerd met brie, geserveerd met zongedroogde tomaat en rode uiencompote

Vegetarisch

Thaise gele curry 19
met bloemkool, kikkererwten, spinazie, rijst en naanbrood

Gepofte zoete aardappel 18,5
met brie, gebakken paddenstoelen en crumble van groene kruiden