HOOFDGERECHTEN
Spareribs 21,5
licht pittig gemarineerd met koolsalade en pittige knoflooksaus
Saté van de haas 19,5
2 spiesen, met satésaus, kroepoek, koolsalade en gefrituurde uitjes
Gegrilde flat iron steak 25
met pepersaus en een wafel van pastinaak
Parelhoenfilet 20
met een morille-roomsaus
Varkenshaas 21
gegratineerd met brie, geserveerd met spek en champignon-truffelsaus
Kalfswangen 23
langzaam gegaard, geserveerd met aardappelpreicrème en jus van appelstroop
Zalmfilet 23
met teriyakiglace en risotto van parelcouscous
Zeebaarsfilet 22,5
met krokant laagje van groene kruiden, geserveerd met geroosterde groenten en een beurre blanc
SPIJKERS KEUZE OF VIS V/D MARKT
wisselende gerechten, laat u verrassen!
Dagprijs
alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade
SALADES
Geitenkaas (V) 17,75
van de Klompenhoeve, bramen, walnoten en portstroop
Carpaccio 18,75
met pestomayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en rucola
Vis 19
met huisgerookte zalm, gamba’s, gamba-kroketjes en limoendressing
Kippendijen 18,5
met sappige kippendijen, Parmezaanse kaas, krokant gebakken spek en croutons
BURGERS
Spijkersburger 19
van de grill, met ui, gebakken spek, augurk en kaas
Mexican burger 19
met nacho’s, jalapeños, uienringen en guacamole met kaas +0,5
Vegaburger (V) 18,75
van Beyond Meat, gegratineerd met brie, geserveerd met zongedroogde tomaat en rode uiencompote
Vegetarisch
Thaise gele curry 19
met bloemkool, kikkererwten, spinazie, rijst en naanbrood
Gepofte zoete aardappel 18,5
met brie, gebakken paddenstoelen en crumble van groene kruiden