HOOFDGERECHTEN
Spareribs 23
licht pittig gemarineerd met koolsalade en pittige knoflooksaus
Saté van de haas 21
2 spiesen, met satésaus, kroepoek, koolsalade en gefrituurde uitjes
Varkenshaas 22,5
gegratineerd met brie, geserveerd met spek en champignon-truffelsaus
Gegrilde flat iron steak 27,5
met drie bereidingen van pastinaak en truffeljus
Eendenborst 24,5
met gepofte biet en portjus
Kalfswangen 23,5
langzaam gegaard, geserveerd met pastinaakpuree en eigen jus
Zalmfilet 24
met gebakken gnocchi, spinazie en een saus van Parmezaan
Gratin van zeewolf 23
met venkel, witte-wijnsaus en Gruyère
SPIJKERS KEUZE OF VIS V/D MARKT
wisselende gerechten, laat u verrassen!
Dagprijs
alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade
SALADES
Geitenkaas (V) 18
lauwwarm met gekarameliseerde walnoten, vijgencompote en honingdressing
Carpaccio 19
met pestomayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en rucola
Vis 20
met huisgerookte zalm, gamba’s, gamba-kroketjes en limoendressing
Kippendijen 19
met sappige kippendijen, Parmezaanse kaas, krokant gebakken spek en croutons
BURGERS
Spijkersburger 19
van de grill, met ui, gebakken spek, augurk en kaas
Mexican burger 19
met nacho’s, jalapeños, uienringen en guacamole met kaas +0,5
Vegaburger (V) 18,75
van Beyond Meat, gegratineerd met brie, geserveerd met zongedroogde tomaat en rode uiencompote
VEGETARISCH
Gnocchi 20
met spinazie , tomaat en een saus van Parmezaan
Gepofte zoete aardappel 20,5
met brie, gebakken paddenstoelen en crumble van groene kruiden