HOOFDGERECHTEN

Spareribs 23
licht pittig gemarineerd met koolsalade en pittige knoflooksaus

Saté van de haas 21
2 spiesen, met satésaus, kroepoek, koolsalade en gefrituurde uitjes

Varkenshaas 22,5
gegratineerd met brie, geserveerd met spek en champignon-truffelsaus

Gegrilde flat iron steak 27,5
met drie bereidingen van pastinaak en truffeljus

Eendenborst 24,5
met gepofte biet en portjus

Kalfswangen 23,5
langzaam gegaard, geserveerd met pastinaakpuree en eigen jus

Zalmfilet 24
met gebakken gnocchi, spinazie en een saus van Parmezaan

Gratin van zeewolf 23
met venkel, witte-wijnsaus en Gruyère

SPIJKERS KEUZE OF VIS V/D MARKT
wisselende gerechten, laat u verrassen!
Dagprijs

alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade

SALADES

Geitenkaas (V) 18
lauwwarm met gekarameliseerde walnoten, vijgencompote en honingdressing

Carpaccio 19
met pestomayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en rucola

Vis 20
met huisgerookte zalm, gamba’s, gamba-kroketjes en limoendressing

Kippendijen 19
met sappige kippendijen, Parmezaanse kaas, krokant gebakken spek en croutons

BURGERS

Spijkersburger 19
van de grill, met ui, gebakken spek, augurk en kaas

Mexican burger 19
met nacho’s, jalapeños, uienringen en guacamole met kaas +0,5

Vegaburger (V) 18,75
van Beyond Meat, gegratineerd met brie, geserveerd met zongedroogde tomaat en rode uiencompote

VEGETARISCH

Gnocchi 20
met spinazie , tomaat en een saus van Parmezaan

Gepofte zoete aardappel 20,5
met brie, gebakken paddenstoelen en crumble van groene kruiden