Na de opening van Spijkers Heiloo in 2017 en Spijkers Heemskerk in 2019 hebben wij in maart 2020 ons derde Spijkers-restaurant geopend. Centraal gelegen in het havengebied van IJmuiden en op een steenworp afstand van de sluizen vindt u Spijkers IJmuiden. Ook hier hebben we gedacht aan een stoere, maar sfeervolle setting, waar u kunt genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.

Bij Spijkers IJmuiden kunt een zelf een driegangendiner samen stellen voor een vaste prijs van €29,95.  En wat het allerleukst is? U kunt kiezen uit alle gerechten van onze kaart!

Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke tapasplank van kleine tapasgerechtjes als voorafje, de klassieke Spijkers Burger als hoofdgerecht en sluit uw diner af met een huisgemaakte Oreo Cheesecake. Gek op vlees of eet u liever vegetarisch? Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Vanzelfsprekend zijn alle gerechten met liefde en zorg voor u bereid!

Daarnaast bent u bij Spijkers IJmuiden natuurlijk ook van harte welkom voor een smakelijk kopje koffie, een gezellige borrel of misschien wel voor een High TeaHigh Beer of High Wine.

Loopt het water u al in de mond? Reserveer uw tafel door te bellen naar 0255 – 540 690. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar vanaf 11:00 uur.
De keuken is geopend van 11:30 uur tot 21:30 uur.

© Copyright - Spijkers Heemskerk